A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Monday, December 15, 2008

Se circulă iar pe Densuşeanu    Se circulă iar pe Densuşeanu

ORADEA - Orădenii din Ioşia pot răsufla uşuraţi: s-a terminat calvarul devierii traficului greu prin oraş. Primarul Bolojan, viceprimarul Carp şi constructorul Beniamin Rus au ţinut să fie prezenţi luni, la amiază, la redeschiderea circulaţiei pe Şoseaua de Centură a Oradiei, în Ioşia, pe strada Ovidiu Densuşeanu.

Timp de cinci luni şi jumătate traficul greu de pe Centură fusese deviat prin oraş, prin închiderea străzii Densuşeanu, până la giraţia cu Calea Sântandreiului. Motivul: întroducerea de utilităţi (apă-canalizare, electricitate) ce au necesitat săpături de cinci metri adâncime, modernizarea şi extinderea carosabilului, urmând să se circule pe patru benzi, după finalizarea lucrărilor.

Proprietarul Selina, Beniamin Rus, a ţinut să mulţumească primarului şi viceprimarului în faţa presei, pentru sprijinul acordat. „Mulţumesc în mod special domnului primar şi domnului viceprimar pentru sprijin şi, fără să perii pe nimeni, nu cred că se făcea nici 3% din lucrare dacă nu dădeau lumină verde şi acolo unde n-a fost”, a spus Rus.

Bolojan a anunţat că se vor curăţa străzile care au servit devierii prin Ioşia a traficului greu. „Va trebui să măturăm străzile. Selina să vină cu curăţenia mecanică, apoi noi cu RER vom spăla tot. Aţi văzut, e plin de piatră şi moloz la intersecţia de la Penny Market (Oneştilor cu Vladimirescu - n.r.). Era foarte important să redeschidem acum Centura. Vine zăpada şi din cauza denivelărilor create pe Meşteşugarilor şi Oneştilor era foarte mare riscul de accidente rutiere. Se va face un program de reabilitare a străzilor afectate de traficul greu. În ceea ce priveşte Centura, carosabilul s-a coborât la un anumit nivel, astfel încât să nu creeze necazuri oamenilor, deoarece până acum apa de pe drum curgea în curţile oamenilor. La primăvară se vor turna şi cele două straturi de uzură de asfalt”, a ţinut să spună şi Bolojan.

Tot pe două benzi

Deşi porţiunea de carosabil redeschisă azi circulaţiei a fost extinsă, se va circula în continuare pe două benzi. Viceprimarul Carp a explicat că, pentru menajarea bordurilor, s-a luat decizia să nu se circule în apropierea acestora, având în vedere faptul că urmează să se mai toarne straturile de uzură. De menţionat faptul că şoseaua ocolitoare a oraşului va fi pe patru benzi, însă în regim express, fără bandă de refugiu.

2 comments:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru

Masaj erotic Iasi said...

Foarte interesanta postarea ta, imi plac ideile, sa scrii mai des.

top 90
Powered By Blogger