A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Sunday, April 13, 2008

Dacii “cu inima romana”

Angajatii Dacia au dansat si au cantat Hora Unirii. Sindicatul Dacia a organizat astazi un miting la care au participat peste 9.000 de salariati ai uzinei din Mioveni. In dulcele stil clasic, manifestantii Dacia si-au cerut drepturile facand scandari nationaliste. “Nu cersim existenta”/ “Respingem asuprirea francezilor”/. Si iata cum de la un simplu conflict de munca ajungem la scandari nationaliste si xenofobe.
Manifestatia orchestrata de protestatarii romani a cuprins si o mini-sceneta in care actorii principali au fost o cruce si un sicriu pe care scria “Mafia“. Asa cum va spuneam de la inceput, totul s-a terminat cu o dantuiala in care s-au rostit versurile celebre din Hora Unirii.

Continuarea este lesne de imaginat- toti cei cu “inima romana” s-au risipit catre casele lor injurand pe frantuzeste stapanirea asupritoare a acestora.

Preconizam ca la urmatoarea manifestatie a muncitorilor Dacia, compatriotii nostri din Mioveni vor recita in cor poezia “Noi vrem pamant”, deoarece au de gand sa se apuce de agricultura dupa ce francezii au parasit uzina romaneasca.

No comments:

top 90
Powered By Blogger