A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Monday, April 14, 2008

Designerii chinezi isi arata muschii

La salonul auto de la Beijing vor fi prezentate mai multe concepte ale producatorilor chinezi.


Desi piata auto din China ne rezerva de obicei lansari ale unor modele copiate sau “imprumutate” de la europeni si nu numai, designerii asiatici reusesc de aceasta data sa impresioneze cu conceptul Changan V802 (foto 1 si 2).

Prototipul - un hatchback clasic - s-ar putea incadra in clasa compacta. Desi Changan Auto nu a prezentat detalii despre o posibila productie de serie, conceptul din schita pare pregatit sa apara pe piata in forma actuala, facand posibila o eventuala lansare rapida a productiei.

Schitele care prefigureaza modele sau concepte chinezesti sunt tot mai prezente in presa in ultima vreme, chinezii mizand pe acestea in scopul cresterii interesului pentru salonul lor de casa, Beijing Show 2008, care va avea loc peste cateva saptamani.

Obisnuiti in ultima vreme sa “copieze” forme ale modelelor europene de succes, se pare ca asiaticii au luat in sfarsit in serios industria si au inceput sa produca in laboratoarele proprii. Cu putin timp in urma, am avut placerea de a viziona un alt concept chinezesc, produs de data aceasta de Geely. Este vorba de un model hatchback de mici dimensiuni denumit Geely CE (foto 3).

Via | MotorAuthority

No comments:

top 90
Powered By Blogger