A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Thursday, April 17, 2008

Renault Megane Coupe Concept a fost dezvaluit la Geneva

Renault a folosit Salonul Auto de la Geneva ca loc de lansare pentru noul sau concept Megane Coupe, care prefigureaza viitorul model de serie. Stilat intr-o maniera care sa sublinieze caracterul sau dinamic, conceptul simbolizeaza ideea Renault despre perfectiune asupra modelului coupe sportiv compact.

Exteriorul prezinta prize de aer din aluminiu localizate in prelungirea farurilor, care sunt menite sa confere senzatia de miscare. In spoilerul fata au fost montate becuri cu LED-uri, care actioneaza ca semnalizatoare, dar si ca lumini de pozitie pe timp de zi. Rotile au nu mai putin de 21 inci, fiind “incaltate” cu pneuri Michelin Pilot Sport. Daca acestora le mai adaugam si suspensia sport, obtinem o experienta de condus memorabila. Accesul in cabina masinii este facilitat de portierele de tip "aripi de pescarus".

Pentru a face interiorul cat mai placut si comod, cei de la Renault s-au inspirat din mobilierul modern. Scaunele fata asimetrice independnte creeaza senzatia de plutire, iar consola centrala se prelungeste pana intre locurile din spate, creand astfel doua locuri individuale. Bucurandu-se de cele mai noi tehnologii, cabina autoturismului concept pune la dispozitia posesorului sau sisteme precum Bluetooth, navigatie sau radio CD, ce pot fi activate de pe ecranul principal pozitionat pe bord. Pasagerii din spate au la dispozitie doua LCD-uri pe care pot vedea imagini din exterior captate de camerele montate in oglinzile laterale. Megan-ul mai are in plus un sistem de climatizare cu patru zone individuale si un sistem multimedia Samsung P2.

Noul concept Renault Megane Coupe este propulsat de un motor turbo de 2.0 litri pe benzina, acesta producand 200 de cai putere si un cuplu de 280 Nm. Cutia de viteze manuala cu sase rapoarte ajuta masinuta sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 7.2 secunde. Consumul de combustibil este declarat la 6,5 litri/100 km, iar emisiile poluante au un nivel de 154 g/km.

No comments:

top 90
Powered By Blogger