A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Monday, April 14, 2008

Premiera: Suzuki a dezvaluit Kizashi 3

Constructorul japonez a dezvaluit in cadrul Salonului de la New York cel de-al treilea mebru al seriei de concepte Kizashi.

ESENTIAL

300 de cai putere dezvolta propulsorul V6 instalat pe Kizashi 3.
2010 este anul in care va debuta pe piata sedanul de performanta Suzuki inspirat din conceptul Kizashi 3.

Salonul Auto de la New York a marcat in aceasta dimineata dezvaluirea conceptului Suzuki Kizashi 3, al treilea membru al noii filosofii de design promovata de constructorul japonez la Frankfurt si mai apoi la Tokyo. Desi liniile de design au devenit mai cuminti, noul Kizashi 3 pastreaza totusi o parte din trasaturile sportive si agresive ale conceptelor anterioare.

Sedanul sportiv ascunde sub capota un propulsor V6 de 3.5 litri capabil sa dezvolte 300 de cai putere. Noutatea adusa de acest nou motor sunt cilindrii dezvoltati de divizia de motociclete Suzuki si cea de raliu. Cei 300 de cai putere sunt controlati prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte si cu padele pozitionate in spatele volanului.

Aspectul exterior este completat de vopseaua argintie metalizata si de jantele de 21 de inch cu noua spite din aliaj usor.

Odata cu lansarea noului concept, oficialii Suzuki au anuntat ca vor produce in serie un sedan de performanta derivat din Kizashi 3. Noul model va fi varful de gama al constructorului japonez si va fi debuta cel mai probabil la jumatatea lui 2010.

Suzuki a lansat si un mini site pentru noul concept Kizashi 3 unde publicul poate admira o galerie foto si doua filmulete cu prototipul japonez.


No comments:

top 90
Powered By Blogger