A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Tuesday, April 15, 2008

Masina sport Subaru-Toyota vine in 2010

Data este oficiala, dar, in rest, tot ceea ce stim despre viitorul model sport este faptul ca va fi fabricat intr-o uzina Subaru si ca va fi lansat prima oara de acesta din urma, versiunea Toyota urmand-o la scurta vreme.

De asemenea, modelul Toyota va avea caroseria usor modificata, ca cele doua masina sa nu poata fi confundate.

Pe seama ei, Toyota a emis un comunicat pe care-l asteptau de foarte multa vreme fanii marcii (de pe vreme celebrului Hachiroku, mai exact): “Noul compact, beneficiar al unei platforme special dezvoltata, va avea tractiune spate si va livra senzatii sportive nefiltrate”.

Lasand formularea pompoasa deoparte, va fi un model sportiv, ce nu va face decat putine concesii de dragul confortului, adica o masina cum nu a avut Toyota de multi ani si una care va mai spala imaginea plicitisitoare a numarului unu mondial.

Masina a intarziat foarte mult (Toyota o avea in plan de ani buni) din cauza lipsei unei platforme adecvate, din moment ce gigantul japonez a ales sa multumeasca norodul cu masini “corecte” si nu cunoscatorii cu cele de nisa.

Tocmai de aceea este dezvoltata in colaborare cu Subaru, care foloseste motoare montate transversal si are tractiune integrala, un set up din care obtii mult mai usor o masina cu tractiune si, mai important, mult mai ieftin.

2 comments:

Anonymous said...

i like your post
supportin !

Popescu Adrian said...

Sa dea Domnul sa apara o asa masina :D

top 90
Powered By Blogger