A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Saturday, April 12, 2008

Jantele la SEMA Show 2007

Aspectul inedit al janteloAti auzit de jantele D'Vinci Forgiato Radurra? acum cateva luni, ca acestea au prezentate in premiera la Salonul de Tuning si Accesorii SEMA Las Vegas si erau montate pe un Mercedes S550 Lorinser. Ei bine, avem astazi primul set de fotografii oficiale cu show-car-ul german ajutat de jantele de rigoare. r transparente nu poate trece neobservat pe strada iar Radurra, firma producatoare, are meritul de a inova intr-un domeniu care parea limitat din acest punct de vedere.

Din seria de nebunii de la SEMA Show din Las Vegas fac parte si jantele transparente produse de D’Vinci Forgiato Radurra. Spitele au fost inlocuite cu un material polycarbonate gros de 3 centimetri, iar dimensiunile jantelor sint de 20, 22�sau 24 de inch. Pretul este unul prohibitiv pentru posesorii de Dacii: 2000 de dolari bucata.
















Explozia fenomenului Explozia fenomenului de tuning din ultimii ani este incredibilă şi se poate vedea foarte bine în segmentul jantelor. Dacă până acum ceva ani jantele de 20 de inch erau considerate uriaşe, astăzi cele de 22, 24, 26 şi chiar 30 sunt ceva obişnuit. Dar anul acesta la SEMA a fost apogeul jantelor imense, cu mărimi ce au atins chiar şi 42 de inch.Dar pentru acomodarea unor asemenea mărimi gigantice s-au luat şi măsuri radicale, cum ar fi ridicarea gărzii la sol sau decupare aripilor aproape în totalitate. De asemenea designul jantelor demonstrează că limitele în acest domeniu sunt date de imaginaţia creatorilor



No comments:

top 90
Powered By Blogger