A.T.O.M style Headline Animator

Search

Google
 

Sunday, April 13, 2008

Seful Peugeot: "Lucram la noul 407"

Intr-o conferinta de presa organizata la Geneva, Jean-Philippe Collin a spus ca Peugeot deseneaza urmasul actualului 407.
de Mircea Mester



  • ESENTIAL
  • 2.5 milioane de masini vandute este tinta Peugeot in 2008.

Jean-Philippe Collin, presedintele Peugeot, a declarat intr-o conferinta de presa organizata la Salonul de la Geneva exclusiv pentru presa auto din Romania ca viitoarea generatie a modelului 407 se afla in faza de dezvoltare si creatie. Deocamdata, noul 407 (care cel mai probabil va fi botezat 408), se afla pe plansa designerilor Peugeot, urmand sa iasa pe piata pentru a inlocui actualul model care, conform sefului francezilor, "este o masina foarte buna in conditiile actuale ale pietei".

"Nu vrem sa ne schimbam stilul in viitorul apropiat. In ceea ce priveste mult mediatizatul viitor model crossover, desi se spune ca aceasta se va numi 3008, nu vreau sa pronunt inca acest nume. Dar e foarte clar faptul ca vom aduce in prim-plan un model crossover, astfel ca in acest moment lucram la mai multe variante ale caroseriei acestuia", a descris Collin preconizata modificare a liniilor modelelor Peugeot.

Intrebat de jurnalistii prezenti la conferinta de presa despre eventualele planuri ale Peugeot de a contracara succesul Logan cu un model propriu, seful producatorului francez a afirmat Peugeot nu se gandeste la acest lucru in viitorul apropiat: "Nu vom avea o masina entry-level universala pentru toate pietele. Vom introduce, in schimb, modele de intrare in gama pentru fiecare piata in parte, asa cum am facut si pana acum. Este foarte important sa stim cu totii ca fiecare piata are specificul ei iar lansarea unui model universal ar fi foarte riscanta".

No comments:

top 90
Powered By Blogger